De fotoshoot

Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Voor de fotoshoot wordt een afspraak gepland die voor de fotografe en de klant beiden schikt. In geval van slecht weer (regen of harde wind) mag de fotoshoot op locatie worden verplaatst naar de fotostudio of een andere datum.

Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotoshoot besloten.

 De fotos

Levering foto’s in hoogst mogelijke resolutie (HR; hoog resolutie, geschikt voor afdrukken) De geselecteerde en bewerkte foto’s van de fotoreportage ontvang je in een link per mail, of bij trouwen per USB.

Allemaal zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt. De fotoreportage is altijd exclusief afdruk, tenzij anders vermeld en/of afgesproken.

Er worden geen onbewerkte originele foto’s geleverd.

Na de fotoshoot zullen binnen 2 weken de foto’s naar de klant worden toegestuurd. Voor trouwerijen is dit gemiddeld 3 tot 4 weken.

Bij het boeken van een fotoshoot of trouwerij geeft de klant Bettina Heubült Fotografie toestemming om alle gemaakte foto’s te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden zoals blog, portfolio, sociale media, eigen gebruik en eventuele toekomstige activiteiten. Indien je/jullie dit liever niet willen maak dit dan schriftelijk kenbaar.

De fotografe blijft ten alle tijden eigenaar van alle foto’s (copyright) De ontvanger van de foto’s dient altijd enige vorm van naamsvermelding te gebruiken bij publicatie op sociale media kanalen of elders op internet.

Bettina Heubült Fotografie zal in geen geval persoonlijke gegevens (email, telefoon, etc) doorgeven aan derden of openbaar maken.